11

  1. Sangat best…sebagai salah seorang peminat Seekers, dapatlah mengubat kerinduan dan harap ada lagi Seekers di musim akan datang kekalkan amir dan syai sbg teraju utama (kalau ada azimah n ain pun bagus mcm season 5) . Di podcast ni nak sambungan lagi kisah seram based on pengalaman kalian..thumbs up

  2. first podcast aku dengar dekat ais kacang ni. menarik jugak ape yang korang kongsi. paling best pasal hantu pocong tu. selama ni memang ingat pocong melompat or bergolek hahaha.

  3. hi, cerita selalu tergantung sbb semua nk ckp, boring sbb isi yg dibincangkan terlalu sedikit, kurangkan bercakap sesama sendiri if x ready cth, ayat: kau ingat x dkt ___? responder mcm blurr. better dgr balik ape yg you all bincangkan so dpt fhm ape yg sy ckp

  4. hi, cerita selalu tergantung sbb semua nk ckp, boring sbb isi yg dibincangkan terlalu sedikit, kurangkan bercakap sesama sendiri if x ready cth, ayat: kau ingat x dkt ___? responder mcm blurr. better dgr balik ape yg you all bincangkan so dpt fhm ape yg sy ckp

  5. HAHAHAHA since when entah saya jadi addicted dgn cerita paranormal ni? Suka pulak dengar. HAHAHAHAHAHAHA may Allah provide me, you and everyone outside there. ✌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *