Malay

1 April 2017

Tahu Nak Makan Je

Jom masak bersama Chef Fikree dalam Tahu Nak Makan Je kerana setiap minggu Chef Fikree akan membantu anda dalam menyediakan lauk-pauk yang super sedap dan rahsia-rahsia dalam masakan.

April 01, 2017


1 April 2017

Millennialist

Dilema anak remaja selepas tamat pengajian, tekanan, kehidupan sosial dan macam-macam lagi. Jom bersama Aliff dan Zee di dalam Millennialist.

April 01, 2017


1 April 2017

Orang Kita

Orang kita ni macam tu la, macam ni la, macam-macam la. Joyah ade, melatah ade, PHD pon ade. Bila agaknya nak berubah? Hehe! Jangan ketinggalan untuk mendengarkan Orang Kita setiap minggu.

April 01, 2017


1 April 2017

Why Bother? By Diva AA

Siapa tak kenal dengan Diva AA Malaysia? Carutan terpaksa, Laser, panas dan sensasi, dialah Azwan Hj Ali. Dengarkan semua ini dalam Why Bother? By Diva AA.

April 01, 2017


1 April 2017

Kes Jenayah

Kes Jenayah bersama Jannah dan tetamu jemputan merungkai segala jenis kes jenayah yang berprofil tinggi.

April 01, 2017


1 April 2017

Aku Adalah Aku

"Aku Adalah Aku" menyingkap kisah hidup seseorang yang tidak senasib dengan insan lain. Ini hal aku... dunia aku... cerita aku...

April 01, 2017


1 April 2017

Bro, Ape Kes?

Bila Bro bercerita, semua yang biasa pun jadi luar biasa. Ade cerita mengenai perempuan, bola sepak dan macam-macam lagi. Inilah Bro, Ape Kes?

April 01, 2017


1 April 2017

Dari Kaca Mata Reporter

"Dari Kaca Mata Reporter" mengupas segala isu dan cerita-cerita panas dunia selebriti dan dengarkan temu bual khas bersama artis-artis jemputan.

April 01, 2017



9 January 2017

Sketcah GPH

Gabungan perkataan "Sketsa" dan "Pecah", Sketch yang berkaitan dengan isu semasa dan idea daripada pendengar yang akan dilakonkan oleh Shuk, Shuib dan Fizie dengan cara yang kelakar.

January 09, 2017


5 September 2016

Bunga Cintaku

Bunga merupakan seorang gadis kurang upaya penglihatan, namun personaliti Bunga menunjukkan bahawa dia adalah seorang yang mempunyai keyakinan tinggi serta berjaya dalam bidang yang diceburinya.

September 05, 2016



6 June 2016

Abu Kat Mana?

Hari pertama puasa di Kampung Kedondong kecoh kerana insiden kehilangan kambing seorang penduduk kampung iaitu Malik. Sebagai wakil persatuan belia dan terkenal dengan sikap lantangnya Malik telah menggesa Tok Ketua mengadakan mesyuarat peringkat kampung disebabkan hal tersebut

June 06, 2016