Malay



24 March 2020

Menarik Pelik Jelik

Ada je yang menarik, pelik dan jelik yang berlaku kat dunia ni. Benda yang boleh dijadikan teladan takkan kami tak kongsi, kan?!

March 24, 2020 0


24 March 2020

Shapie

Ada hal-hal yang tak pasti? Shapie datang untuk kongsi supaya anda tak sangsi lagi.

March 24, 2020 0


22 March 2020

Kak Ello

Hot Girl yang selalu nak try caras job Shuk untuk kongsi cerita-cerita panas selebriti.

March 22, 2020 0


9 March 2020

GPH Catch Up

Selalu ada persoalan, kat mana nak dengar balik ulangan GPH sebab terlepas dengarkan setiap pagi. Dah ada solution guys.. dengar aje di Catch Up.

March 09, 2020



17 December 2019

Face Off With …..

Face Off With Celebrities menyingkap rahsia di sebalik nama itu. Segmen yang lain daripada yang lain dan bakal membuat anda tahu siapakah dia. Jom dengarkan bersama.

December 17, 2019



17 April 2019

Destinasi Yang Cool

Jom jelajah bersama Pojie dan Suzai ke tempat-tempat yang cool di dalam dan luar negara. Destinasi yang cool di bawakan khas oleh Panasonic, penyaman udara #AIRTHATMOVESYOU

April 17, 2019



11 March 2019

Aku Cinta Padamu

Cempaka seorang gadis berusia 20-an, tinggal di kawasan pedalaman. Cempaka suka menyanyi dan berangan-angan untuk menjadi seperti penghibur pujaannya iaitu Dato’ Sri Siti Nurhaliza.

March 11, 2019


11 February 2019

Hikayat Puteri Syantik

Puteri Syantik telah terkena sumpahan oleh ibu tirinya dan ditinggalkan sendirian di dalam hutan. Puteri Syantik yang asalnya cantik dan putih bertukar menjadi gempal dan berkulit gelap.

February 11, 2019



10 January 2019

Laki Buka Pekung

Apa yang akan terjadi kalau lelaki buka pekung? Cerita bro-bro yang akan buatkan korang semua tak terjangkau dek akal!

January 10, 2019


10 January 2019

Ada Ke Patut?

Bila budak sekarang buka cerita, Malaysia dengan London pun jadi dekat ! Sembang padat, lekat dan likat bersama Geng Dhia

January 10, 2019



17 December 2018

Cinta Si Penunggu

Budin baru membuka gerai steamboat di bawah pohon ketapang yang dikatakan berpenunggu. Sejak membuka gerai di situ, Budin berkenalan dengan seorang gadis cantik iaitu Melati.

December 17, 2018