Explore Audio Podcasts

#UniSaga
Do you want to know what uni life is all about? Join Daniel as he shares memories, experiences and exciting stories on Ais Kacang podcast.
Listen Now!
八公九婆 2.0
谁说奇葩不能成为风云人物?谁说好人不能讲讲八卦?跟着<八公九婆2.0,让主持人带你走遍“花花世界”!
Listen Now!
Aku Adalah Aku
Aku Adalah Aku menyingkap kisah hidup seseorang yang tidak senasib dengan insan lain. Ini hal aku... dunia aku... cerita aku...
Listen Now!
Imelda’s Kitchen
What would be your meal for today? Do you want to know fantabulous recipes to add on? Check out Imeldas Kitchen to get spiced up!
Listen Now!
帮到你
你有心事?想要告白、求婚、找工作,或是,想要分手、加薪、说抱歉?无论你有什么疑难杂症,只要你需要帮忙,都可以请Morning Kaki来帮到你!
Listen Now!
“客人”来!
你们说女人难搞,可男人也不好商量啊!男人的思想你们懂吗?男人要的你们又理解吗?让张顺源和Monkey D用客家话来跟你谈谈麻甩佬的心声吧!
Listen Now!
#SlashUpMashUp
The best mixes from Simon Lee & Alvin!
Listen Now!
English Hot bersama Teacher Fatty
Jangan risau lah kalau kita broken English. Sekurang-kurangnya kita tahu bahasa lain. Join Shuk, Shuib & Fizie untuk masuk kelas bersama Teacher Fatty.
Listen Now!
造梦者 – 黎明姨
她,60年来从未放弃自己的演艺生涯。她,走过世界第二大战、见证三代华人的成长,是大马第二位被赐予拿督头衔的女艺人。她,就是演艺界的传奇人物 – 黎明姨。
Listen Now!
健康其实很简单
很多人往往都会忽略健康饮食这一块,因为他们认为只要“多运动”就可以拥有健康的身体… 那你就错了!所谓病从口入,只有维持良好的饮食习惯,才能拥有更强壮的体魄去度过精彩的每一天!
Listen Now!
爆谷揸FIT人
这个周末看什么电影好呢?让William为你无厘头介绍吧(如果他们说的和你看的电影完全不同...是正常的 😂)
Listen Now!
Penang 仔 – 阿嘉 & 联理
来自槟城的歌手方炯嘉首次以槟城福建话和他的好朋友联理一起在Ais Kacang Podcast 大谈槟城的人事物,还包括槟城人最常用的福建日常用语。
Listen Now!

Explore Video Podcasts

K-Iyagi
Annyeong Lunagirls! Port kitaorang akan gossip and borak pasal K-Pop! Ada banyak sangat gossip kitaorang pun tak tahu nak borak yang mana satu. Enjoy dan comment!
Listen Now!
人物BAR
人物故事,名人专访
Listen Now!
Dari Lensa Kool
AG, Haiza & Muaz membincangkan dengan lebih mendalam tentang isu-isu sosial dan trending.
Listen Now!
Cak Bersama Sarancak
Masa untuk Sara beraksi. Ada je idea nak menyakat orang!
Listen Now!
Bilik Angker
Cerita serammm yang dikongsikan oleh tetamu.
Listen Now!
Nothing Aneh
Perihal orang kita. Jaga-jaga, Sara & Rer jadi mata-mata dan visualkan isunya.
Listen Now!
Dhia Dare
Girls just wanna have fun... with crazy dares.
Listen Now!
Thelaki Show
Kupasan dan ulasan isu-isu semasa dengan pendapat tersendiri yang kadang-kadang masuk akal, dan kadang-kadang tidak. Anwar disertai Pak Gaard untuk kongsi apa yang terjadi di dalam negara kita ini, supaya korang dapat manfaat di samping
Listen Now!
Fly Interviews
Up close and personal with our favourite artists.
Listen Now!
Donna’s Pick
Siapa tak suka dessert? Donna kongsikan tempat dessert yang menarik.
Listen Now!
Jamming Hot
Sesi jamming eksklusif artis di platform kami.
Listen Now!
Sisi Selebriti
Cerita gaya hidup artis.
Listen Now!
Jam Hot Catch Up
Alternatif kepada yang selalu missed dengarkan Deen & Haziq bila waktu petang. Worry no more guys, dengar balik di Jam Hot Catch Up
Listen Now!
Kool Panas
Topik-topik panas yang menjadi perbualan komuniti Kool.
Listen Now!

Live Radio